Kemi
Kemi opg hjælp. :)
20. januar 2008 af
crew (Slettet)
Jeg håber i ville hjælpe, da jeg ikk forstår hvad jeg skal gøre.:
Acrylsyre (=propesyre, CH2CHCOOH) er en svag monovalent syre med pKs= 4,26.
20,00 mL af en 0,0500 M vandig opløsning af acrylsyre titreres med 0,100 M NaOH(aq).
Det jeg skal er, at jeg skal beregne pH i opløsningen, når der er tilsat følgende rumfang titrator:
7,50 mL / 10,00mL / 12,50 mL - hvad skal jeg gøre.
Ogsså skal jeg også skitsere titrerkurven for acrylsyre ud fra beregninggerne.
Acrylsyre (=propesyre, CH2CHCOOH) er en svag monovalent syre med pKs= 4,26.
20,00 mL af en 0,0500 M vandig opløsning af acrylsyre titreres med 0,100 M NaOH(aq).
Det jeg skal er, at jeg skal beregne pH i opløsningen, når der er tilsat følgende rumfang titrator:
7,50 mL / 10,00mL / 12,50 mL - hvad skal jeg gøre.
Ogsså skal jeg også skitsere titrerkurven for acrylsyre ud fra beregninggerne.
Skriv et svar til: Kemi opg hjælp. :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
