Matematik
En ligning
23. januar 2008 af
RikkeKring (Slettet)
3x – 2(x-1) = 2(x-1)
/
3x – 2x – 2 = 2x – 2
Er det rigtigt regnet ud og hvad bliver x?
/
3x – 2x – 2 = 2x – 2
Er det rigtigt regnet ud og hvad bliver x?
Svar #1
23. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Kig lige på den igen. Husk at der står et minus foran den første parentes.
Hvad giver x? Isoler x og find ud af det. :-)
Hvad giver x? Isoler x og find ud af det. :-)
Svar #2
23. januar 2008 af RikkeKring (Slettet)
have no clue.
skifter det så fortegn inde i parantes ?
skifter det så fortegn inde i parantes ?
Svar #3
23. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)
Hvis vi ser på –2(x-1) i den øverste linie. Så er -2*x=-2x og -2*(-1)=+2
Prøv så igen.
Prøv så igen.
Skriv et svar til: En ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
