Matematik
Eksponential funktion - b?
23. januar 2008 af
Virania (Slettet)
Jeg skal finde halveringstidem til kokain. Jeg får i opgaven oplyst at der er en henfald på 75% pr time.
Hele arket handler om eksponential funktioner, så jeg regner med at det er dem jeg skal benytte igen. Jeg ved bare ikke helt hvordan
f(x)=b*a^x
a må så være lig med (100-75)100= 0,25
nu ved jeg bare ikke hvordan jeg skal finde b...
Hele arket handler om eksponential funktioner, så jeg regner med at det er dem jeg skal benytte igen. Jeg ved bare ikke helt hvordan
f(x)=b*a^x
a må så være lig med (100-75)100= 0,25
nu ved jeg bare ikke hvordan jeg skal finde b...
Svar #1
23. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Men du skal jo ikke finde b!
Du skal finde halveringstiden.
Du skal finde halveringstiden.
Svar #2
23. januar 2008 af Virania (Slettet)
Nå ja, jeg har siddet og stirret mig blind på opgaven (tror jeg har haft problemer med den i ½ time)
Mange tak
Mange tak
Skriv et svar til: Eksponential funktion - b?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
