Matematik

Meget Let

24. januar 2008 af elgaardd (Slettet)
...Men kan kan stadig ikke finde ud af den. Jeg har en trekant hvaor side a=9 b=12 og c=10, bestem størrelsen A.

Hjælp hurtigt :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af Isomorphician

brug cosinusrelationerne

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2008 af Lektier - hvad er det? (Slettet)

brug dog bare sinus!

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2008 af Molle (Slettet)

#2 Trekanten må antages at være vilkårlig, når intet andet er opgivet. (Så den er ikke umiddelbart retvinklet.)

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2008 af Teazy (Slettet)

Ja cosinusrelationerne ud fra de oplysninger du har givet os.

a^2 = b^2 + c^2 - 2*b*c*Cos(A)

Isoler A ;) så skulle den være der

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2008 af Sherwood (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. januar 2008 af 9ckolaj (Slettet)

Hvordan tegner du det?

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. januar 2008 af 9ckolaj (Slettet)

Mente til #5

Brugbart svar (0)

Svar #8
24. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

LaTeX eller MimeTeX som det vel ret beset er her i forummet. Du kan selv prøve, her er en vejledning: https://www.studieportalen.dk/Fagsider/108/LaTeXiforummet.aspx

Brugbart svar (0)

Svar #9
24. januar 2008 af 9ckolaj (Slettet)

Det er godt nok smart.. Men tror lige der skal lidt træning til at komme ordentligt ind i det :P

Brugbart svar (0)

Svar #10
24. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Ja i hvert fald hvis det skal være flydende. De basale koder lærte jeg på et kvarter, så fra da af kunne jeg da skrive det meste.
Derfor valgte jeg at prøve at bruge rigtig LaTeX, altså bruge det som et tekstbehandlingsprogram på computeren i stedet for Word. Og ja, så er det, at det bliver svært. Men det skulle eftersigende være ret smart, hvis man lærte det ordentligt, så det håber jeg på engang.

Brugbart svar (0)

Svar #11
24. januar 2008 af 9ckolaj (Slettet)

Er LaTeX noget man køber? Ja - kunne forestille mig at det var rigtig smart hvis man skulle læse matematik, fysik eller kemi på højere plan :P I hvert fald hvis man er en af dem der er god til at smide sine papirnotater væk.. :S

Brugbart svar (0)

Svar #12
24. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Du kan kigge her: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=448743

Sådan startede jeg op.

Brugbart svar (0)

Svar #13
24. januar 2008 af 9ckolaj (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #14
24. januar 2008 af 9ckolaj (Slettet)

Ups, trykkede forkert, men er tydeligvis utrolig dårlig til det.. :P

Brugbart svar (0)

Svar #15
24. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Sådan går det i starten. Du kunne eventuelt prøve med nogle lidt nemmere koder.
Du kan med fordel benytte dig af "forhåndsvisning", så kan du se, om du har skrevet koden korrekt uden at indsætte det på siden. Det kan jo være meget rart, hvis den slags (#13) kommer frem.

Brugbart svar (0)

Svar #16
25. januar 2008 af 9ckolaj (Slettet)

Det gjorde det ikke.. :P Hehe.. Siden var bare tom

Skriv et svar til: Meget Let

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.