Matematik
jeg føler mig dum:(
24. januar 2008 af
Lektier - hvad er det? (Slettet)
når man skal have x isoleret på en side af lighedstegnet, og der står blablabla=ln(x)
Hvordan er det så liiige man gør:)
Er det noget med at man skal lave noget op til e^x? eller er jeg bare helt blæst i knolden?
Hvordan er det så liiige man gør:)
Er det noget med at man skal lave noget op til e^x? eller er jeg bare helt blæst i knolden?
Svar #1
30. januar 2008 af kasperll (Slettet)
det er rigtigt nok:
blablabla=ln(x) <=>
e^(blablabla)=x
blablabla=ln(x) <=>
e^(blablabla)=x
Skriv et svar til: jeg føler mig dum:(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
