Matematik

Forskrift: g(x) ?

24. januar 2008 af ayyildiz-dk (Slettet)
jeg skal bestemme forskrift for g(x):


jeg kender hældningen=-4 og et af punkterne P(-2,4)

foskrift:

y=a(x-x1)+y1
=-4(x-(-2))+4

jeg kan ikke komme videre. og tror jeg har lavet fejl!

jeg skal aflevere det imorgen. pleassss hjælpp...

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af :D (Slettet)

Du kan vel bare sætte ind i følgende formel:

y - y0 = a (x - x0)

y - 4 = (-4) (x - (-2))

y - 4 = -4x - 4

y = -4x


Hilsen,
:D

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

y - 4 = (-4) (x - (-2))

y - 4 = -4x - 8

y = -4x - 4

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)

#1 Det er rigtig nok det du har gjort. Du skal bare forkorte udtrykket.

#2 Resultatet bliver y=4x-4

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2008 af :D (Slettet)

REGNEFEJL:



y - y0 = a (x - x0)

y - 4 = (-4) (x - (-2))

y - 4 = -4x - 8

y = -4x - 4

Svar #5
24. januar 2008 af ayyildiz-dk (Slettet)

tusind tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

#3 ..Nej. Det bliver som i #2 og #4.

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

...det ville i hvert fald være underligt, hvis hældningen pludselig blev positiv! :-)

Skriv et svar til: Forskrift: g(x) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.