Matematik
Løsning af ligning med logaritme
25. januar 2008 af
-sus- (Slettet)
Hejsa!
Jeg har problemer med at løse følgende ligning:
log(x)+log(x+3) = 1
Det er en opgave uden hjælpemidler.
På forhånd tak:)
Jeg har problemer med at løse følgende ligning:
log(x)+log(x+3) = 1
Det er en opgave uden hjælpemidler.
På forhånd tak:)
Svar #1
25. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Start med logarirmeregnereglen log(a)+log(b)=log(a·b).
Senere får du brug for at 10^x er den omvendte funktion til log(x).
Senere får du brug for at 10^x er den omvendte funktion til log(x).
Skriv et svar til: Løsning af ligning med logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
