Matematik
Kig og hjælp...
25. januar 2008 af
camilie2 (Slettet)
hej alle sammen.. jeg har prøvet at løse denne opgave.. jeg håber i kan hjælpe mig med den .. hvis den er forkert.. så fortælle mig hvordan det er.. håber i kan rette den med mig. har virkelig prøvet for at løse den..
Kig og hjælp mig :D
opgaven lyder sådan her
En eksponentielt voksende funktion f har definitionsmængde [10;40] og værdimængde [0
,01]
Bestem fordoblingskonstanten for f.
Jeg har lavet den på denne måde
X : 0 | 10 | 20 | 40 | 80 |
--------------------------------------
F(x):0,005|0,01|0,02|0,04|0,08|
F (x) = 0,005* a?
F (10) = 0, 01? 0,005*a10 = 2 = a10 ? 10v2 ? a = 1,071773463
T2= Log (2)/Log (1, 071773463) = 10
En voksende, lineær function har same definitionsmængde og værdimængde som f.
Bestem hældningskoefficienten (stigningstallet) for den lineære funktions graf.
X : 10 | 40 |
-------------------
F(x): 0,01| 10 |
a = y2 - y1 / x2 – x1
a = 10 – 0,01 / 40 – 10 = 99,99 / 30 = 0,333
Kig og hjælp mig :D
opgaven lyder sådan her
En eksponentielt voksende funktion f har definitionsmængde [10;40] og værdimængde [0
,01]
Bestem fordoblingskonstanten for f.
Jeg har lavet den på denne måde
X : 0 | 10 | 20 | 40 | 80 |
--------------------------------------
F(x):0,005|0,01|0,02|0,04|0,08|
F (x) = 0,005* a?
F (10) = 0, 01? 0,005*a10 = 2 = a10 ? 10v2 ? a = 1,071773463
T2= Log (2)/Log (1, 071773463) = 10
En voksende, lineær function har same definitionsmængde og værdimængde som f.
Bestem hældningskoefficienten (stigningstallet) for den lineære funktions graf.
X : 10 | 40 |
-------------------
F(x): 0,01| 10 |
a = y2 - y1 / x2 – x1
a = 10 – 0,01 / 40 – 10 = 99,99 / 30 = 0,333
Svar #1
25. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Du må have skrevet opgaven forkert op. Værdimængden passer ikke.
Svar #2
25. januar 2008 af camilie2 (Slettet)
hvorfor er den forkert. hvor er det henne i værdimængden.. opgaven er skrevet på denne måde i bogen.. kan du forklar mig lidt mere.. på forhånd tak.
Svar #7
25. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Det er lidt trættende.
1. Tag din opgave frem.
2. Læs den igen.
3. Skriv værdimængden som den står i opgaven.
1. Tag din opgave frem.
2. Læs den igen.
3. Skriv værdimængden som den står i opgaven.
Skriv et svar til: Kig og hjælp...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
