Matematik
trekant, kan du hælpe???
26. januar 2008 af
jwan20 (Slettet)
hej jeg har en retvinkelet trekant
hvor vinkel A=90 grader lille c=4,44 også en arelat som skal være på 17,18591294
men vil finder de andre sider og vinkler hvordan gør jeg det???
hvor vinkel A=90 grader lille c=4,44 også en arelat som skal være på 17,18591294
men vil finder de andre sider og vinkler hvordan gør jeg det???
Skriv et svar til: trekant, kan du hælpe???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
