Kemi
KEMI hjælp ..............!!!
12. august 2004 af
zara05 (Slettet)
Min opg lyder sådan her:
en blanding af H2, N2 og NH3 har følgende sammensætning:
[H2] =0,131M [N2] =0,252M [NH3] =0,0213M
Temperaturen er 500 C. Er systemet ligevægt?????
håber i vil hjælpe... tak.....
en blanding af H2, N2 og NH3 har følgende sammensætning:
[H2] =0,131M [N2] =0,252M [NH3] =0,0213M
Temperaturen er 500 C. Er systemet ligevægt?????
håber i vil hjælpe... tak.....
Svar #1
12. august 2004 af frodo (Slettet)
du udregner reaktionens reaktionsbrøk, og sammenligner det med den ligevægtskonstant du kan finde i en tabelsamling, hvis ikke det står opgivet i opgaven?
Skriv et svar til: KEMI hjælp ..............!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
