Dansk
Dansk grammatik - Til imorgen :-(
27. januar 2008 af
Møllerhøj (Slettet)
Jeg skal sætte hensynsled og genstandsled følgende tekststykke til imorgen.. Mit første indlæg, hjælp søges ;(. På forhånd tak.
"
Krigen gik godt overalt i Europa den sommer. Den russiske offensiv tromlede sig ned gennem de baltiske lande og langt ind i Polen, og snart sagt hver anden dag bragte meddelelse om erobrede byer. I Italien havde englænderne nået Rom allerede i begyndelsen af juni, og dagen efter, den 6. juni om morgenen, kom så endelig den længselsfuldt ventede landgang i Normandiet. Trods tyskernes forbitrede modstand følte man sig fra første færd sikker på resultatet.
"
"
Krigen gik godt overalt i Europa den sommer. Den russiske offensiv tromlede sig ned gennem de baltiske lande og langt ind i Polen, og snart sagt hver anden dag bragte meddelelse om erobrede byer. I Italien havde englænderne nået Rom allerede i begyndelsen af juni, og dagen efter, den 6. juni om morgenen, kom så endelig den længselsfuldt ventede landgang i Normandiet. Trods tyskernes forbitrede modstand følte man sig fra første færd sikker på resultatet.
"
Svar #1
27. januar 2008 af christofferfind (Slettet)
Jamen du har jo overhovedet ikke kigget på det selv? Studieportalen er ikke tilegnet folk, som ikke gider at lave deres lektier. Det er til folk, som gerne vil have svar på spørgsmål... der er jo ikke nogen der gider at sidde og lave opgaver for andre.. så kom lige selv med et bud, inden du opretter et indlæg.
Svar #2
28. januar 2008 af janko (Slettet)
hvis jeg ikke husker helt forkert, så er det vidst sådan (forbehold tages for fejl)
det her et et eksempel:
Da Morten havde hentet brødet fra bageren, gik han hjem.
.....x.....o..........trekant.....firkant,..o...x....trekant
Svar #3
28. januar 2008 af janko (Slettet)
hov ,det ser da helt forkert ud nu
hmm
havde = uds.
morten = gru.
brødet = genst.
fra bageren = hens.
hmm
havde = uds.
morten = gru.
brødet = genst.
fra bageren = hens.
Skriv et svar til: Dansk grammatik - Til imorgen :-(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
