Matematik
Nummeriske ligning
28. januar 2008 af
Bonnie120 (Slettet)
Forstår det simpelhen ikke..
Så hjælp ville være rart.. Dette er en ligning som jeg har fundet i en opgave bog for skulle være et eksempel.
|2x+4| - |x-5| = |10-x| + x-2
Så hjælp ville være rart.. Dette er en ligning som jeg har fundet i en opgave bog for skulle være et eksempel.
|2x+4| - |x-5| = |10-x| + x-2
Svar #1
28. januar 2008 af tomlyn (Slettet)
hvad præcist forstår du ikke? Hvis en ligning er numerisk vil det groft sagt sige, at værdierne i den skal være positive. lDvs -5l=5
Det bruges fx til areal eller lignende, da det jo ikke kan være negativt
Det bruges fx til areal eller lignende, da det jo ikke kan være negativt
Svar #3
28. januar 2008 af Bonnie120 (Slettet)
Ja.. Men hvordan kommer jeg sådan i gang. Forstår ikke helt det med de ulighedstegn som skal bruges. Hvis du forstår.
Skriv et svar til: Nummeriske ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
