Matematik
ligningen for en linje.
29. januar 2008 af
kim19 (Slettet)
jeg har punktet P(-4,2)og a = 2/3
jeg skal bestemme ligningen for linjen
jeg har gjort følgende.
y-2=(2/3)(x-(-4))
skal jeg så isolere Y, og gange de 2/3 ind i parentesen ?
jeg skal bestemme ligningen for linjen
jeg har gjort følgende.
y-2=(2/3)(x-(-4))
skal jeg så isolere Y, og gange de 2/3 ind i parentesen ?
Svar #2
29. januar 2008 af kim19 (Slettet)
oka hvis jeg ganger de 2/3 ind i får jeg 2/3x og 8/3
skal jeg så lægge 2 til får at isolere y ?
så kommer ligningen til at hedde.
y= 2/3x + 14/3
er dette rigtig eller ?
skal jeg så lægge 2 til får at isolere y ?
så kommer ligningen til at hedde.
y= 2/3x + 14/3
er dette rigtig eller ?
Svar #4
29. januar 2008 af kim19 (Slettet)
har lige set lidt på den, skal jeg ikke lægge 2 til på begge sider først.
så får jeg jo
y = 2/3x + 4
den ser noget bedre ud ?
så får jeg jo
y = 2/3x + 4
den ser noget bedre ud ?
Skriv et svar til: ligningen for en linje.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
