Fysik
Orbit C.
29. januar 2008 af
Anything (Slettet)
1:
Et gitter har 650 spalter pr. mm.
Beregn gitterkonstanten.
Løsning og formel:
Jeg er helt lost. En der vil hjælpe? :)
Et gitter har 650 spalter pr. mm.
Beregn gitterkonstanten.
Løsning og formel:
Jeg er helt lost. En der vil hjælpe? :)
Svar #1
29. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)
Gitterkonstanten er givet ved :
d=1mm/antal linier=0,001m/650=1,54*10^(-6)m
Læg mærke til at jeg har ændret 1mm til 0,001m for at få gitterkonstanten i SI-enheder.
d=1mm/antal linier=0,001m/650=1,54*10^(-6)m
Læg mærke til at jeg har ændret 1mm til 0,001m for at få gitterkonstanten i SI-enheder.
Skriv et svar til: Orbit C.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
