Matematik

Bestemme ukendte sider!

02. februar 2008 af 887 (Slettet)
Jeg har en trekant ABC hvori vinkel C er 90 grader og siden b=4 derudover er vinkelhalveringslinjen Va = 4!

Hvordan finder jeg resten af siderne samt vinklerne?

Det der driller mig er vinkelhalveringslinjen! Hvorfor en vinkelhalveringslinje i denne situation??

Svar #1
02. februar 2008 af 887 (Slettet)

Vinkel A er 135 grader?

(180-90):2 =45

90+45=135

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2008 af mathon

din tekst er forkert!!!

b = 4 og vA = 4 er IKKE muligt

Svar #3
02. februar 2008 af 887 (Slettet)

http://www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/STX_B_vejl_eks_opg.pdf

Opgave 2.001 det hvad der står i opgaven! :S

Svar #4
02. februar 2008 af 887 (Slettet)

b er self = 3!

Mig der har været en idiot! :(

Skriv et svar til: Bestemme ukendte sider!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.