Matematik

eksakte værdier

03. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)
jeg skal reducer følgende:

(sqrt(6)*sqrt(120))/(sqrt(5)) =

(sqrt(3)*sqrt(2)*sqrt(5)*sqrt(24))/(sqrt(5)) =

sqrt(3)*sqrt(2)*sqrt(24) =

sqrt(3*2*24) = sqrt(144) = 12


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Jep.. Det passer jo fint..

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2008 af mathon

...eller

(sqrt(6)*sqrt(120))/(sqrt(5)) = (sqrt(6)*sqrt(6*20))/(sqrt(5)) =

(sqrt(6)*sqrt(6)*sqrt(20))/(sqrt(5)) = 6*sqr(20/5) = 6*sqr(4) = 6*2 = 12

Skriv et svar til: eksakte værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.