Matematik

eksakte værdier

03. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig igang med følgende opg.

1. (sqrt(16)-sqrt(5))((sqrt(6)+sqrt(5))

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af mathon

...der skulle vel ikke have stået

(sqrt(6)-sqrt(5))((sqrt(6)+sqrt(5))?

Svar #2
03. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)

joo, undskyld :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2008 af mathon

(sqrt(6)-sqrt(5))((sqrt(6)+sqrt(5)) = (sqrt(6))^2 - (sqrt(5))^2 = 6 - 5 = 1


da
(a-b)(a+b) = a^2-b^2....... 3. kvadratsætning

Svar #4
03. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)

mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2008 af OnlyMe07 (Slettet)

Danm hvor hader jeg den fag !

Skriv et svar til: eksakte værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.