Matematik
Isolering af x
03. februar 2008 af
Molinus (Slettet)
jeg har udregnet en linjes ligning til at være
y=-4,2x + 76,4
Nu skal jeg så bestemme x-koordinaten til det punkt på linjen hvis y-koordinat er 117.
X skal vel isoleres, men hvordan gør man det?
Håber nogle kan og vil hjælpe :P
y=-4,2x + 76,4
Nu skal jeg så bestemme x-koordinaten til det punkt på linjen hvis y-koordinat er 117.
X skal vel isoleres, men hvordan gør man det?
Håber nogle kan og vil hjælpe :P
Svar #2
03. februar 2008 af Isomorphician
117 = -4,2x + 76,4
117 - 76,4 = -4,2x
-40,6 = 4,2x
-29/3 = x
117 - 76,4 = -4,2x
-40,6 = 4,2x
-29/3 = x
Skriv et svar til: Isolering af x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
