Matematik
Partiel integration
03. februar 2008 af
abn (Slettet)
Vil gerne forhøre om jeg har beregnet følgende intregral korrekt.
Skal beregne (integraletegn) x^2 * e^x dx
Formoder jeg skal bruge partiel integration.
Får x^2 * e^x - 2e^x + c
(skal aflevere imorgen)
På forhånd tak
Mvh
Andreas
Skal beregne (integraletegn) x^2 * e^x dx
Formoder jeg skal bruge partiel integration.
Får x^2 * e^x - 2e^x + c
(skal aflevere imorgen)
På forhånd tak
Mvh
Andreas
Svar #1
03. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
S(x^2 * e^x)dx
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - S(e^x*2x)dx + c
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - (e^x*2x - S(e^x*2)dx) + c
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - (e^x*2x - 2e^x) + c
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - 2x*e^x + 2e^x + c
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - S(e^x*2x)dx + c
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - (e^x*2x - S(e^x*2)dx) + c
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - (e^x*2x - 2e^x) + c
S(x^2 * e^x)dx = e^x*x^2 - 2x*e^x + 2e^x + c
Svar #2
03. februar 2008 af abn (Slettet)
Hej Zeta, og tak for hjælpen.
Forstår ikke 3. linje.
Hvordan opstår ledet e^x*2x?
Mvh
Andreas
Forstår ikke 3. linje.
Hvordan opstår ledet e^x*2x?
Mvh
Andreas
Svar #3
03. februar 2008 af abn (Slettet)
Hej Zeta, og tak for hjælpen.
Forstår ikke 3. linje.
Hvordan opstår ledet e^x*2x?
Mvh
Andreas
Forstår ikke 3. linje.
Hvordan opstår ledet e^x*2x?
Mvh
Andreas
Skriv et svar til: Partiel integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
