Matematik
eksakte værdier
03. februar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med følgende opgave:
(2*kvadrod(6)-3*kvadrod(24))^2
tak
(2*kvadrod(6)-3*kvadrod(24))^2
tak
Svar #3
04. februar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde!
#1:
Det kan skrives pænere:
^{2} = (2\sqrt{6}-3\sqrt{2^{2}\cdot6})^{2} = (2\sqrt{6}-6\sqrt{6})^{2} = (-4\sqrt{6})^{2} = 4^{2}\cdot6 = 96 $)
Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde!
#1:
Det kan skrives pænere:
Skriv et svar til: eksakte værdier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
