Matematik
Ændring i pris (i %)
05. februar 2008 af
Eagle-Eye (Slettet)
Hej,
Er blevet lidt forvirret mht. det simple %-regning, så vil lige have noget på plads, én gang for alle.
Hvis en vare der koster 35,-, stiger til 51,-.
Er stigningen så 1600%?.. Eller hvorn faen regner jeg det ud?..
JJ
Er blevet lidt forvirret mht. det simple %-regning, så vil lige have noget på plads, én gang for alle.
Hvis en vare der koster 35,-, stiger til 51,-.
Er stigningen så 1600%?.. Eller hvorn faen regner jeg det ud?..
JJ
Svar #1
05. februar 2008 af Danielras (Slettet)
((Pris2-Pris1)/Pris1) * 100%
Pris1 = Prisen før ændring
Pris2 = Prisen efter ændring
Pris1 = Prisen før ændring
Pris2 = Prisen efter ændring
Svar #2
05. februar 2008 af Da-ted (Slettet)
Altså forskellen mellem de to priser delt med værdien af udgangsprisen.
Skriv et svar til: Ændring i pris (i %)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
