Matematik

Toppunktet.

06. februar 2008 af Anything (Slettet)
Kan det godt passe, at toppunktet for ligningen y = x^2-x-2 = (½, -2,25)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

Regner den lige ud

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2008 af dnadan (Slettet)

korrekt.

Svar #3
06. februar 2008 af Anything (Slettet)

Mange tak. Nu forstår jeg bare ikke, hvordan jeg skal tegne en skitse, men det kan I desværre ikke hjælpe mig med.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

Rigtigt ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

Hm for en parabel?

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#3 Beregn nul punkterne og et par støtte punkter (sildeben).

Svar #7
06. februar 2008 af Anything (Slettet)

Ja, for en parabel. Ih.

Svar #8
06. februar 2008 af Anything (Slettet)

Nulpunkterne? Mener du rødderne? (:
Det er jo x = 2 og x = -1

Skriv et svar til: Toppunktet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.