Matematik
opstil differentialligning
06. februar 2008 af
blomst89 (Slettet)
Til tidspunktet t=0 (timer) er f(t)=47 (um)
med l(t) betegnes svingtrådens længde til tidspunktet t
Det oplyses at væsthastigheden f´(t) for svingtråden er proportinal med 63-l(t)
Proportionalitetskonstanten kan sættes til 0,087
Opstil en differentialligning som l(t) må opfylde
med l(t) betegnes svingtrådens længde til tidspunktet t
Det oplyses at væsthastigheden f´(t) for svingtråden er proportinal med 63-l(t)
Proportionalitetskonstanten kan sættes til 0,087
Opstil en differentialligning som l(t) må opfylde
Svar #1
06. februar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Eftersom f'(t) er proportional med 63-l(t), må
f'(t) = k*(63-l(t))
hvor k er en konstant, som antages at have værdien 0,087. Samtidig har du, at
f(0) = 47
Prøv at se om dette ikke kan hjælpe dig videre.
Eftersom f'(t) er proportional med 63-l(t), må
f'(t) = k*(63-l(t))
hvor k er en konstant, som antages at have værdien 0,087. Samtidig har du, at
f(0) = 47
Prøv at se om dette ikke kan hjælpe dig videre.
Skriv et svar til: opstil differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
