Engelsk
kig hurtigt, oversættelse?
18. februar 2008 af
ilubabs (Slettet)
hej, nogen som lige vil kigge om dette er en korrekt oversættelse? altså fra engelsk til Dansk.
English, (the starting.)
You start the day by waking up at 6:45. You were supposed to wake up at 6:30 but don’t worry, you somehow manage to take a quick shower and jump into some jeans and a sweater, slam down some Breakfast and jump into the car and head for school. Upon arraying you see some of your friends waiting by the gym for you, waiting to walk up to the main hall where your books are. After you get books out of the locker, you greet the rest of your friends and say all the regular good mornings.
Danish, (the starting.)
Du starter dagen med at vågne op kl 6:45, det var meningen at du skulle op kl 6:30 men ingen bekrymning, du kan på en måde klare at tage et hurtigt bad og hoppe i et eller andet par jeans og en swetter, smækker noget morgenmad ned og hopper ind i bilen og hoved for skolen. Når du kommer møder du nogle venner som venter på dig ved gym, venter op at gå op til største hal hvor dine bøger er. Efter du har hentet dine bøger i skabet, du hilser på resten af dine venner og siger som fasr god morgen.
Mvh ilubabs
English, (the starting.)
You start the day by waking up at 6:45. You were supposed to wake up at 6:30 but don’t worry, you somehow manage to take a quick shower and jump into some jeans and a sweater, slam down some Breakfast and jump into the car and head for school. Upon arraying you see some of your friends waiting by the gym for you, waiting to walk up to the main hall where your books are. After you get books out of the locker, you greet the rest of your friends and say all the regular good mornings.
Danish, (the starting.)
Du starter dagen med at vågne op kl 6:45, det var meningen at du skulle op kl 6:30 men ingen bekrymning, du kan på en måde klare at tage et hurtigt bad og hoppe i et eller andet par jeans og en swetter, smækker noget morgenmad ned og hopper ind i bilen og hoved for skolen. Når du kommer møder du nogle venner som venter på dig ved gym, venter op at gå op til største hal hvor dine bøger er. Efter du har hentet dine bøger i skabet, du hilser på resten af dine venner og siger som fasr god morgen.
Mvh ilubabs
Svar #1
18. februar 2008 af Isomorphician
bekrymning = bekymring
du kan på en måde klare = du klarer på en eller anden måde
swetter = sweater
hoved for skole??!? = sætter kursen mod skole
ved gym = ved idrætshallen/gymnastiksalen
op = på
største hal = hovedsalen
du hilser = hilser du
som fasr god morgen = de sædvanlige morgenhilsner
du kan på en måde klare = du klarer på en eller anden måde
swetter = sweater
hoved for skole??!? = sætter kursen mod skole
ved gym = ved idrætshallen/gymnastiksalen
op = på
største hal = hovedsalen
du hilser = hilser du
som fasr god morgen = de sædvanlige morgenhilsner
Skriv et svar til: kig hurtigt, oversættelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
