Matematik
Hjælp til ligning!
23. august 2004 af
sørenhansen (Slettet)
Hejsa
Det er lang tid siden jeg har bøvlet med ligninger og kan sku ikke huske reglerne, er der en der har løsningen på 2 af de nedenstående? jeg har selv bøvlet med dem i et godt stykke tid nu så vil en venligst forklare de her 2 ligninger?
2x+2=2x+3
og
2x/3=4
På forhånd Tak!
Søren
Det er lang tid siden jeg har bøvlet med ligninger og kan sku ikke huske reglerne, er der en der har løsningen på 2 af de nedenstående? jeg har selv bøvlet med dem i et godt stykke tid nu så vil en venligst forklare de her 2 ligninger?
2x+2=2x+3
og
2x/3=4
På forhånd Tak!
Søren
Svar #1
23. august 2004 af tante_toffee (Slettet)
den første giver ikke umiddelbart mening...
nummer to (der er forfærdelig simpel):
2x/3=4 <=> 2x=3*4 <=> 2x=12 <=> x=6
nummer to (der er forfærdelig simpel):
2x/3=4 <=> 2x=3*4 <=> 2x=12 <=> x=6
Svar #2
23. august 2004 af Little M (Slettet)
Vil ikke mene at der er en løsning på den første, da: 2x+2=2x+3 <=> 0=1
Den næste er derimod ret klar:
2x/3=4 <=> 2x=12 <=> x=6
Skriv et svar til: Hjælp til ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
