Kemi
Syre/Base
24. august 2004 af
Katty (Slettet)
Jeg har i en opgavet fået stillet følgende spørgsmål:
- Beregn massen af den mængde NaOH, som er nødvendig ved neutralisationen af den dannede HCl.
Den eneste oplysning jeg har om det dannede HCl er, at det har en stofmængde på 24494,8mol. Er nNaOH = nHCl, hvis ja, bruger jeg så bare formlen m=n*M
- Beregn massen af den mængde NaOH, som er nødvendig ved neutralisationen af den dannede HCl.
Den eneste oplysning jeg har om det dannede HCl er, at det har en stofmængde på 24494,8mol. Er nNaOH = nHCl, hvis ja, bruger jeg så bare formlen m=n*M
Svar #1
24. august 2004 af frodo (Slettet)
ja.. Du ved at de to stofmængder skal være ens, før du opnår en neutral pH-værdi..
Skriv et svar til: Syre/Base
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
