Kommentarer til Studieportalen.dk

Filtyper til upload af opgaver

22. februar 2008 af Jerslev
Er der nogen begrænsning for filtyper, der kan uploades som opgaver? Jeg står med en .wps-fil, der er den næste i rækken af fysikopgaver, og jeg kan ikke åbne den. Nogle forslag?

Brugbart svar (2)

Svar #1
23. februar 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Hvis jeg har modtaget en filtype som ikke kunne åbnes, da jeg var opgaveredaktør, sendte jeg en besked til brugeren om, at hvis vedkommende vil have den op, måtte vedkommende sende den i et andet format, eksempelvis et der er understøttet af MS office, og slettede så opgaven (med mindre der var tale om .exe fil eller andet spam/vira lignende).

Når det så er sagt, er .wps en works fil (et program der typisk følger med computere i stedet for word), og den kan du måske åbne i word ved at højreklikke på den gemte fil og vælge "åbn med", og finde word på listen, eller åbn Word og kør "åbn" kommandoen, og vælg "Alle filer" (eller "Works x.x") under filtyper.

Svar #2
23. februar 2008 af Jerslev

#1: Ja, jeg fandt ud af, at det var en works-fil, men jeg kan ikke åbne den med word alligevel. Ved at forsøge det får jeg alle mulige mærkelige tegn frem på min skærm.
- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Hent evt. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=BF41401E-70FA-465D-AE2E-CF44DBF05297&displaylang=en. Det lader dig åbne og ændre Microsoft Works-filer (wps.) i Microsoft Word.

Skriv et svar til: Filtyper til upload af opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.