Kemi
Stofmængde
23. februar 2008 af
LiL-H (Slettet)
Jeg skal beregne stofmængden af Ce4+ i det anvendte rumfang Ce(SO4)2-
Jeg har oplysningerne: V = 23,7 mL = 0,0237
og c(koncentionen)= 0,10 M
Er det korrekt at sige:
n(Ce4+) = 0,0237 L * 0,10 M ?
Jeg har oplysningerne: V = 23,7 mL = 0,0237
og c(koncentionen)= 0,10 M
Er det korrekt at sige:
n(Ce4+) = 0,0237 L * 0,10 M ?
Svar #1
23. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Hvis du skal finde stofmængden i den pågældende opløsning. Så ja.
Skriv et svar til: Stofmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
