Matematik
Forvirret i vækstraten :=(
25. august 2004 af
arnehanerforcool (Slettet)
Her er en opgave jeg fatter hat af!... :(
Er der ikke en der kan hjælpe mig igang? Tak..
>>>
En løvebesætning (L) er givet ved:
L = 200^0,10t
t er den tid, der er gået i år, siden 1990.
A) Tegn en graf der viser løvebesætningen (L), som funktion af tiden (t).
B) Hvor mange løver er der i 2010 hvis vækstraten fastholdes?
Det var så opgaven.. Jeg har svært ved at komme igang, og søger en der kan sætte mig igang..
På forhånd mange tak !
Er der ikke en der kan hjælpe mig igang? Tak..
>>>
En løvebesætning (L) er givet ved:
L = 200^0,10t
t er den tid, der er gået i år, siden 1990.
A) Tegn en graf der viser løvebesætningen (L), som funktion af tiden (t).
B) Hvor mange løver er der i 2010 hvis vækstraten fastholdes?
Det var så opgaven.. Jeg har svært ved at komme igang, og søger en der kan sætte mig igang..
På forhånd mange tak !
Svar #2
25. august 2004 af erdos (Slettet)
A) Tegn grafen - det er da ikke svært... t kan også kaldes x, hvis det går det nemmere. En t-værdi på 1 vil svare til 1991, 2 til 92 osv.
B)Find ud af hvor mange år der er gået fra 90 til 2010. Sæt dette som 10, fat en lommeregner og tryk ind. Resultatet er antal løver. Husk at regne i hele løver (rund ned, hvis det er nødvendigt).
B)Find ud af hvor mange år der er gået fra 90 til 2010. Sæt dette som 10, fat en lommeregner og tryk ind. Resultatet er antal løver. Husk at regne i hele løver (rund ned, hvis det er nødvendigt).
Skriv et svar til: Forvirret i vækstraten :=(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
