Matematik
HJÆLP - metematik - 1 opgave
27. februar 2008 af
ayyildiz-dk (Slettet)
Nogen der kan hjælpe.. Jeg kan ikke løse denne opgave.
En ny bil koster 120000kr. værdien nedskrives hvert år med 15% på selvangivelsen. Angiv vækstraten for bilen værdi.
Hvad er bilen nedskrevet til efter 2 år? efter 5 år? efter 10 år?
Angiv en regneforskrift for den funktion, der angiver bilens værdi på selvangivelsen x år efter anskaffelsen.
En ny bil koster 120000kr. værdien nedskrives hvert år med 15% på selvangivelsen. Angiv vækstraten for bilen værdi.
Hvad er bilen nedskrevet til efter 2 år? efter 5 år? efter 10 år?
Angiv en regneforskrift for den funktion, der angiver bilens værdi på selvangivelsen x år efter anskaffelsen.
Svar #1
27. februar 2008 af Isomorphician
Vækstrate = 1 - 15 % = 1 - 0,15 = 0,85
f(x) = startværdi*vækstrate^x
f(x) = startværdi*vækstrate^x
Skriv et svar til: HJÆLP - metematik - 1 opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
