Matematik

intensitet, find a

27. februar 2008 af lålåseje (Slettet)
Hvordan er det nu jeg får a ned ved sådan en ligning:
32 = 200 * a^5

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2008 af Danielras (Slettet)

32 = 200 * a^5
32/200 = a^5
a = (32/200)^(1/5)

Svar #2
27. februar 2008 af lålåseje (Slettet)

danke schön

Skriv et svar til: intensitet, find a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.