Matematik
Fredags-trigonometri
29. februar 2008 af
9200 (Slettet)
Hej kære studenter.
Jeg har en opgave her, som jeg desværre ikke helt kan løse. Jeg håber at der er nogle frivillige der har lyst til at hjælpe mig, ved at forklarer hvordan jeg gør.
HER ER FIGUREN: http://peecee.dk/upload/view/100927
Opgaven:
Figuren viser en klippevæg hvis højde (AF) man ønkser at bestemme. En stok ST er anbragt således, at sigtelinjen fra udgangspunktet U gennem T rammer klippens top A. Stokken står vinkelret på linjen, der forbinder U og F.
Beregn klippevæggens højde på grundlag af de på figuren opgivne mål.
1000 tak... og god weekend :)
Jeg har en opgave her, som jeg desværre ikke helt kan løse. Jeg håber at der er nogle frivillige der har lyst til at hjælpe mig, ved at forklarer hvordan jeg gør.
HER ER FIGUREN: http://peecee.dk/upload/view/100927
Opgaven:
Figuren viser en klippevæg hvis højde (AF) man ønkser at bestemme. En stok ST er anbragt således, at sigtelinjen fra udgangspunktet U gennem T rammer klippens top A. Stokken står vinkelret på linjen, der forbinder U og F.
Beregn klippevæggens højde på grundlag af de på figuren opgivne mål.
1000 tak... og god weekend :)
Svar #1
29. februar 2008 af Jelly (Slettet)
Hej, som det udmiddelbart fremgår af tegningen, kan vi se, at der er tale om 2 ensvinklede trekanter. Derfor kan du hurtigt finge højden således:
|AF| / 2,1 = (15,3+3,2 / 3,2)
|AF| = 12,1406
|AF| / 2,1 = (15,3+3,2 / 3,2)
|AF| = 12,1406
Svar #2
29. februar 2008 af Isomorphician
#0
Upload som doc-fil i stedet for docx-fil en anden gang. Det er ikke alle der har Office 2007 endnu
Upload som doc-fil i stedet for docx-fil en anden gang. Det er ikke alle der har Office 2007 endnu
Svar #3
29. februar 2008 af 9200 (Slettet)
Årh 1000 1000 1000 TAK!!!!
#2
Jeg kan ikke finde ud af at lave det om. Men det er tanken der tæller, så mange tak til dig også. : )
go weekend
#2
Jeg kan ikke finde ud af at lave det om. Men det er tanken der tæller, så mange tak til dig også. : )
go weekend
Skriv et svar til: Fredags-trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
