Matematik
isoler n
02. marts 2008 af
royal-chika (Slettet)
Isoler n i ligningen
5000000 = 33000 * (1+0,044)^n
tak (:
5000000 = 33000 * (1+0,044)^n
tak (:
Svar #2
02. marts 2008 af Sherwood (Slettet)
5000000=33000*(1+0,044)^n
<=>
5000000/33000=(1+0,044)^n
<=>
log(5000000/33000)=log(1+0,044)*n
<=>
log(5000000/33000)/log(1+0,044)=n
<=>
5000000/33000=(1+0,044)^n
<=>
log(5000000/33000)=log(1+0,044)*n
<=>
log(5000000/33000)/log(1+0,044)=n
Skriv et svar til: isoler n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
