Matematik
helst hjælp i dag ligning
03. marts 2008 af
guccipigen (Slettet)
nogle der kan forklare hvad de forskellige bokstaver i denne ligning betyder
2. Benyt K=Ko·(1+r)^n.
skal bruges til denne opgave
vis ved beregning at stigningen i aktiens værdi svare til en årlig vækst på ca. 29 %
den opgave der var før er i september 2002 køber de aktier til 1320 og i september 2005 er kursen 2820 har regnet ud den er steget 113,6 procent hvis det skal bruges til noget
2. Benyt K=Ko·(1+r)^n.
skal bruges til denne opgave
vis ved beregning at stigningen i aktiens værdi svare til en årlig vækst på ca. 29 %
den opgave der var før er i september 2002 køber de aktier til 1320 og i september 2005 er kursen 2820 har regnet ud den er steget 113,6 procent hvis det skal bruges til noget
Svar #1
03. marts 2008 af Jenssss (Slettet)
Ko er hvor mange penge du starter med. r er renten i decimaltal. K er så hvor mange penge du har efter n terminer
Svar #2
03. marts 2008 af juventuz (Slettet)
Hvad bogstaverne står for, står vel i din matematikbog?
Nå, men uden at give ordret de rigtige navne er:
K= slutkapitalen
Ko= startkapitalen
(1+r)= renten (hvis renten er fx 29%, er det 1+0.29)
n= terminer (antal år)
Så for at vise ved beregning, at aktiens værdi svarer til en årlig vækst på 29%, sætter du oplysningerne ind i ligningen.
2820=1320*(1+0.29)^3
Hvis det bliver 2820 er det vist, at stigningen var 29%
Nå, men uden at give ordret de rigtige navne er:
K= slutkapitalen
Ko= startkapitalen
(1+r)= renten (hvis renten er fx 29%, er det 1+0.29)
n= terminer (antal år)
Så for at vise ved beregning, at aktiens værdi svarer til en årlig vækst på 29%, sætter du oplysningerne ind i ligningen.
2820=1320*(1+0.29)^3
Hvis det bliver 2820 er det vist, at stigningen var 29%
Skriv et svar til: helst hjælp i dag ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
