Matematik
Forskrift
27. august 2004 af
Export (Slettet)
Jeg vil gerne have hjælp til en opgave. Den lyder således:
En reel funktion opfylder for abs(x) forskellig fra 1 at
f((x-3)/(x+1)) + f((x+3)/(1-x)) = x.
Find en regneforskrift for f(x).
Jeg har fundet funktionsværdierne f(-3)=3, f(0)=0 og f(3)=-3, men jeg kan ikke komme videre. Håber I kan (og vil) hjælpe mig.
En reel funktion opfylder for abs(x) forskellig fra 1 at
f((x-3)/(x+1)) + f((x+3)/(1-x)) = x.
Find en regneforskrift for f(x).
Jeg har fundet funktionsværdierne f(-3)=3, f(0)=0 og f(3)=-3, men jeg kan ikke komme videre. Håber I kan (og vil) hjælpe mig.
Skriv et svar til: Forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
