Matematik
Hvordan griber jeg disse an ?
04. marts 2008 af
thechick (Slettet)
Find forskrift for de liniære funktioner
1. A(4,4) B(8,5)
2. A(2,-8)B (7;-10,5)
3. A(-1,3) B(9,7)
4. A (6,2) B-3,1)
Desuden spørges der om der i nogen af tilfældene er tale om en ligegrem proportionalitet?
;O)
1. A(4,4) B(8,5)
2. A(2,-8)B (7;-10,5)
3. A(-1,3) B(9,7)
4. A (6,2) B-3,1)
Desuden spørges der om der i nogen af tilfældene er tale om en ligegrem proportionalitet?
;O)
Svar #1
04. marts 2008 af dnadan (Slettet)
To punktsformlen:
a=(y2-y1)/(x2-x1)
b=y0-ax0
hvis der er tale om ligefrem proportionalitet, er b 0
a=(y2-y1)/(x2-x1)
b=y0-ax0
hvis der er tale om ligefrem proportionalitet, er b 0
Skriv et svar til: Hvordan griber jeg disse an ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
