Matematik
andengrads ligning
09. marts 2008 af
do-zap (Slettet)
bestem c så 2x^2+4x+c=0
jeg ved at den giver 2, men jeg ved ikke hvordan jeg kan lave den?
jeg ved at den giver 2, men jeg ved ikke hvordan jeg kan lave den?
Svar #1
09. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Øhm, skal du bestemme c, således at andengradsligningen netop har én rod?
I så fald udnyt at d=0
I så fald udnyt at d=0
Svar #3
09. marts 2008 af do-zap (Slettet)
det eneste jeg mangler at skrive er at den kun har en løsning
Skriv et svar til: andengrads ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
