Matematik

1 opgave !?

10. marts 2008 af Bengisu (Slettet)
Heey nogen der kan hjælpe mig med denne opgave ?

En eftermiddag kaster et 12m højt hus en skygge på 20m.
Hvor lang en skygge kaster naboens 16m høje hus på samme tid?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2008 af icemann88 (Slettet)

er det ikk bare 20/12=1.66666 1.66666*16=26.666666

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)

Jo.

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2008 af icemann88 (Slettet)

okay så er jeg ikk helt dum hehe måske lidt lol:P

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)

16/12 = x/20
<=>
x = (16/12)*20
<=>
x = 320/12

Skriv et svar til: 1 opgave !?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.