Matematik
ligning!!
12. marts 2008 af
visuu1 (Slettet)
hej, Er igang med en matematik opgave, og er kommet til en opgave, hvor jeg er gået i stå. håber i vil hjælpe;)
- vi har at:
y= 0,5x^2-6x+19 => x^2-12x+38-2y = 0
opfat her y, som en konstant og løs andengradsligningen med hensyn til x?
- vi har at:
y= 0,5x^2-6x+19 => x^2-12x+38-2y = 0
opfat her y, som en konstant og løs andengradsligningen med hensyn til x?
Svar #1
12. marts 2008 af dnadan (Slettet)
hint: ax^2+bx+c
x^2-12x+38-2y = 0
til sammenligning:
a=1
b=-12
c=38-2y
x^2-12x+38-2y = 0
til sammenligning:
a=1
b=-12
c=38-2y
Skriv et svar til: ligning!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
