Matematik
Differentiering (Haster lidt - Termin)
14. marts 2008 af
Eagle-Eye (Slettet)
dy/dt=540-0.6y
y er kct i mg/pr. liter.
t måles i timer.
Til tiden t=0, viser en måling af diabetikeren koncentrationen af glukose i blodet 1500 mg. pr liter.
A) bestem den løsning y=f(t), der opfylder betingelserne ovenfor.
Hvordan gør jeg det?.. HASTER!..
Håber VIRKELIG nogen vil hjælpe mig!..
y er kct i mg/pr. liter.
t måles i timer.
Til tiden t=0, viser en måling af diabetikeren koncentrationen af glukose i blodet 1500 mg. pr liter.
A) bestem den løsning y=f(t), der opfylder betingelserne ovenfor.
Hvordan gør jeg det?.. HASTER!..
Håber VIRKELIG nogen vil hjælpe mig!..
Svar #5
14. marts 2008 af dnadan (Slettet)
ta' det nu roligt, kammerat.
dy/dt=-ay+b <=> y=b/a+c*e^(-ax)
konstanten c findes ved indsættelse af dit punkt.
dy/dt=-ay+b <=> y=b/a+c*e^(-ax)
konstanten c findes ved indsættelse af dit punkt.
Skriv et svar til: Differentiering (Haster lidt - Termin)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
