Matematik
Kg pris (blæk regning)
24. marts 2008 af
Japzitraxx (Slettet)
Nogle som kan hjælpe med den her?
Til en messinglegering blev der brugt 7 kg zink og 14 kg kobber. Zinken kostede 25 kr pr. kg. Den færdige messinglergeing kostede
365 kr pr 10 kg.
Hva kostede kobberet pr. kg?
Til en messinglegering blev der brugt 7 kg zink og 14 kg kobber. Zinken kostede 25 kr pr. kg. Den færdige messinglergeing kostede
365 kr pr 10 kg.
Hva kostede kobberet pr. kg?
Svar #1
24. marts 2008 af dnadan (Slettet)
25*m_Zn+k*m_Cu=365/10
her er er m_Zn=7 kg og m_Cu=15kg
Isoler nu k, hvormed du har prisen pr. kg. kobber.
her er er m_Zn=7 kg og m_Cu=15kg
Isoler nu k, hvormed du har prisen pr. kg. kobber.
Skriv et svar til: Kg pris (blæk regning)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
