Matematik

hyperbel :(

24. marts 2008 af Kwarzon (Slettet)
h(x)=1/x

hvad er monotonoforholdene ??

Står intet om det i min bog ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2008 af mathon

Det hedder monotoni-forholdene. Kan det være grunden til, at du ikke fandt noget i matematikbogen?

Det lyder alt andet end troværdigt, at en velrenommeret matematikbog ikke indeholder et afsnit om monotoniforhold.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2008 af mathon

grafen for h(x) = 1/x med Dm(h)=Ro
er beliggende i 1. og 3.kvadrant

h'(x) = (-1/x^2)

monotoni:
for alle x i Dm(h) er h'(x)<0, hvorfor h(x) er monotont aftagende for alle x

Skriv et svar til: hyperbel :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.