Matematik
gennemsnit på 1,1 %
25. marts 2008 af
cloudo (Slettet)
Regeringen lover, at statens udgifter over en 4-årig periode ikke må stige mere end 5 %.
I de tre første år er stigningen i gennemsnit på 1,1 % pr. år.
Hvilken ændring må regeringen højst indregne det sidste år for ikke at bryde sit løfte til befolkningen?
jeg bruger renteformlen: Kn=K0*(1+r)^n
men hvordan sætter jeg tallene ind?
jeg er kun kommet frem til Kn=K0*(1+1,1)^3
er det mon rigtigt?
I de tre første år er stigningen i gennemsnit på 1,1 % pr. år.
Hvilken ændring må regeringen højst indregne det sidste år for ikke at bryde sit løfte til befolkningen?
jeg bruger renteformlen: Kn=K0*(1+r)^n
men hvordan sætter jeg tallene ind?
jeg er kun kommet frem til Kn=K0*(1+1,1)^3
er det mon rigtigt?
Svar #4
25. marts 2008 af cloudo (Slettet)
Kn=K0*(1+0,011)^3
det er her, at jeg går i stå, hvad skal man så gøre?
er det bare (1+0,011)^3 = 1,03336 = 3,336%?
og 5%-3,336% = 1,664%?
please skær det ud i pap for mig!
det er her, at jeg går i stå, hvad skal man så gøre?
er det bare (1+0,011)^3 = 1,03336 = 3,336%?
og 5%-3,336% = 1,664%?
please skær det ud i pap for mig!
Skriv et svar til: gennemsnit på 1,1 %
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
