Matematik
Rettelse trekant
27. marts 2008 af
Nisa1 (Slettet)
Trekant
I dag kl. 18:58 af Nisa1(Dimittend)
Det andet indlæg var skrevet forkert ind sorry.
To ensvinklede trekanter ABC og DEF.
Oplysninger:
lille trekant
AB = 6
BC = 4
store trekant
DF = 12
DE = 9
Bestem længden
Af hver siderne
EF og AC.
EF = 6 / AC = 8
Kan det passe ?
I dag kl. 18:58 af Nisa1(Dimittend)
Det andet indlæg var skrevet forkert ind sorry.
To ensvinklede trekanter ABC og DEF.
Oplysninger:
lille trekant
AB = 6
BC = 4
store trekant
DF = 12
DE = 9
Bestem længden
Af hver siderne
EF og AC.
EF = 6 / AC = 8
Kan det passe ?
Skriv et svar til: Rettelse trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
