Fransk
Rettelse Tak :)
30. marts 2008 af
Frugter (Slettet)
Heej i alle dejlige mennesker derude ... jeg har en lille oversættelse som vil jeg be' jer om at kigge igennem ...
Mange tak på forhånd :D¨
Dansk:
De unge drømmer om en mængde forskellige ting. Når man spørger dem, hvad der er det vigtigste for dem, svarer de næsten enstemmigt: kærlighed. Den tidligere generation fortrak kernefamilien, men den er ikke længere populær. Alligevel ønsker de fleste unge at få børn –en pige og en dreng. Mange unge er bange for fremtiden. De ved at de vil få svært ved at finde et godt arbejde, skønt de har en uddannelse.
Fransk:
Les jeunes revent d’un tas de choses differentes. Quand on les demande qu’est-ce qu’il y a le plus
important pour ils, ils repondent presque à l’unanimité : l’amour. La génération ancienne préférait la
famille nucléaire, mais ce n’est plus populaire. Tout de même la plupart des jeunes ont envie d’avoir des enfants – une fille et un garçon. Beaucoup des jeunes ont peur du futur. Ils savent qu’ils auront des difficultés de trouver un bon travail, bien qu’ils aient une éducation.
Mange tak på forhånd :D¨
Dansk:
De unge drømmer om en mængde forskellige ting. Når man spørger dem, hvad der er det vigtigste for dem, svarer de næsten enstemmigt: kærlighed. Den tidligere generation fortrak kernefamilien, men den er ikke længere populær. Alligevel ønsker de fleste unge at få børn –en pige og en dreng. Mange unge er bange for fremtiden. De ved at de vil få svært ved at finde et godt arbejde, skønt de har en uddannelse.
Fransk:
Les jeunes revent d’un tas de choses differentes. Quand on les demande qu’est-ce qu’il y a le plus
important pour ils, ils repondent presque à l’unanimité : l’amour. La génération ancienne préférait la
famille nucléaire, mais ce n’est plus populaire. Tout de même la plupart des jeunes ont envie d’avoir des enfants – une fille et un garçon. Beaucoup des jeunes ont peur du futur. Ils savent qu’ils auront des difficultés de trouver un bon travail, bien qu’ils aient une éducation.
Svar #1
30. marts 2008 af brodersen12 (Slettet)
Les jeunes rêvent d'un tas de choses différentes. Quand on leur demande q´'est-ce qui est le plus important pour eux, ils répondent presque à l'unanimité : l'amour.
La génération précédente préférait la famille (kernefamilie = le noyau familial = tætfamilie:far-mor-børn), mais ce n'est plus populaire.
Malgré cela la pluspart des jeunes ont envie d'avoir des enfants - une fille et un garcon. Beaucoup.....des difficultés à trouver du travail....une instruction(= uddanelse) (éducation = opdragelse)
Bonne soirée
La génération précédente préférait la famille (kernefamilie = le noyau familial = tætfamilie:far-mor-børn), mais ce n'est plus populaire.
Malgré cela la pluspart des jeunes ont envie d'avoir des enfants - une fille et un garcon. Beaucoup.....des difficultés à trouver du travail....une instruction(= uddanelse) (éducation = opdragelse)
Bonne soirée
Svar #2
30. marts 2008 af brodersen12 (Slettet)
...à trouver un bon travail
instruction = uddannelse
instruction = uddannelse
Skriv et svar til: Rettelse Tak :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
