Matematik

ligning

31. marts 2008 af Alcone (Slettet)
hvordan løses denne ligning egentlig?
Kan ikke rigtig se hvad man skal gøre.

Løs ligningen:
log(2x+3)-log(x)=1

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2008 af mathon

log(2x+3)-log(x)=1

log((2x+3)/x) = 1

(2x+3)/x) = 10^1 = 10

2x+3 = 10x .....


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2008 af Mandelbrot (Slettet)

log(c/d)=log(c)-log(d)

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.