Matematik
Små opgaver - uden hjælpemidler.
31. marts 2008 af
mera88 (Slettet)
Hej
Mangler lidt hjælp til følgende opgaver som jeg ikke helt forstår:
1. Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variabel d.
Bestem N udtrykt ved d
2. Forkort brøken:
x^2 + 2x / 4x + 8
3. Forkort brøken:
x^2 - xy / xy - y^2
Og en sidste med trekanter, det er med hjælpemidler, men ved ikke lige hvordan jeg skal gribe den an:
vinkel A = 35 grader
vinekl B = 20 grader
Siden AB = 4,72
Bestem længden fra C på siden AB.
På forhånd mange tak.
Mangler lidt hjælp til følgende opgaver som jeg ikke helt forstår:
1. Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variabel d.
Bestem N udtrykt ved d
2. Forkort brøken:
x^2 + 2x / 4x + 8
3. Forkort brøken:
x^2 - xy / xy - y^2
Og en sidste med trekanter, det er med hjælpemidler, men ved ikke lige hvordan jeg skal gribe den an:
vinkel A = 35 grader
vinekl B = 20 grader
Siden AB = 4,72
Bestem længden fra C på siden AB.
På forhånd mange tak.
Skriv et svar til: Små opgaver - uden hjælpemidler.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
