Matematik
ligning
31. marts 2008 af
thekingy (Slettet)
hej
Jeg vil gerne har hjælpe til 2 ligninger.
2sinx = 0.8; x2 e[0; 2¼]
Den anden ligning er.
Finde afledning f'(0)
f'(x) = 5sinx + 2x
Jeg vil gerne har hjælpe til 2 ligninger.
2sinx = 0.8; x2 e[0; 2¼]
Den anden ligning er.
Finde afledning f'(0)
f'(x) = 5sinx + 2x
Svar #1
31. marts 2008 af dnadan (Slettet)
2sin(x)=4/5
<=>
sin(x)=4/10=2/5
Herefter kig på enhedscirklen
f'(x)=5sin(x)+2x
f'(0)=5*sin(0)+2*0=5*sin(0)=... (find selv ud af, hvad sin(0) er)
<=>
sin(x)=4/10=2/5
Herefter kig på enhedscirklen
f'(x)=5sin(x)+2x
f'(0)=5*sin(0)+2*0=5*sin(0)=... (find selv ud af, hvad sin(0) er)
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
