Matematik
HJÆLP KORT MATEMATIK OPG.
02. april 2008 af
emii_86 (Slettet)
1) Lad ABC være en retvinklet trkant med vinklen C 90 grader. , side b =3 og c= 5 beregn vinkel A og B ..
2) Lad RST være en retvinklet trekant med vinklen T =90 grader side r =11,8 og t =14,3 . beregn de 2 sidste vinkler og den sidste side. ?
Plzzz hjælp.
2) Lad RST være en retvinklet trekant med vinklen T =90 grader side r =11,8 og t =14,3 . beregn de 2 sidste vinkler og den sidste side. ?
Plzzz hjælp.
Svar #2
02. april 2008 af emii_86 (Slettet)
Ved jeg men er ikke med på hvordan jeg beregner det. :/ nogen der kan bruge lidt af sin tid på det. :/ på forhånd tak
Svar #3
03. april 2008 af mathon
1)
...cosinus til en spids vinkel i en RETVINKLET trekant er lig med forholdet mellem den hosliggende katete og hypotenusen
cos(A) = (b/c)
2)
...cosinus til en spids vinkel i en RETVINKLET trekant er lig med forholdet mellem den hosliggende katete og hypotenusen
cos(S) = (r/t)
s^2 = t^2 - r^2
...cosinus til en spids vinkel i en RETVINKLET trekant er lig med forholdet mellem den hosliggende katete og hypotenusen
cos(A) = (b/c)
2)
...cosinus til en spids vinkel i en RETVINKLET trekant er lig med forholdet mellem den hosliggende katete og hypotenusen
cos(S) = (r/t)
s^2 = t^2 - r^2
Skriv et svar til: HJÆLP KORT MATEMATIK OPG.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
