Matematik

Kunne jeg få lidt hjælp til denne opgave, tak ;)

02. april 2008 af Super13 (Slettet)
Hej alle..

Jeg er simpelthen gået død i denne opgave..

" En person sætter 15000 kr. i banken til en fast årlig rente på 2; 56%.
a) Hvor lang tid går der før beløbet er fordoblet?"

Den er sikkert simplhen, men min hjerne har slået fra :(

Nogle der kan hjælp, evt? Tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2008 af Da-ted (Slettet)

Du skal finde fordoblingskonstanten.. Først findes a (1+0,56) dernæst
log(2)/log(a)

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2008 af mathon

Kn = Ko(1+r)^n

Kn = 2Ko = Ko*1,0256^n2,
hvoraf
2Ko = Ko*1,0256^n2....... divider med Ko
2 = 1,0256^n2, hvoraf n2 isoleres ......





Skriv et svar til: Kunne jeg få lidt hjælp til denne opgave, tak ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.